Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή τυπωμένων κυκλωμάτων και ειδικεύεται στο χώρο αυτό από το 1970. Iδρυτής της εταιρείας ήταν ο Κυριάκος Ζηκίδης. Σήμερα, η εταιρεία διοικείται από τον υιό του Κωνσταντίνο Ζηκίδη.


Μια ιστορία χρόνων συνεχίζεται

Χρήσιμες πληροφορίες

Kαλύπτουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη σε ότι αφορά τις πλακέτες σε μονή όψη, διπλή όψη χωρίς επιμετάλλωση και επιμεταλλωμένης οπής (PTH), πολυεπίπεδα κυκλώματα (multilayer), aluminium για τεχνολογία LED. Κατασκευή δειγμάτων όλων των τύπων με οποιαδήποτε επεξεργασία.

Πρώτες ύλες & επεξεργασία


Πρώτες ύλες

Όλες οι πρώτες ύλες μας, από πιστοποιημένους οίκους του εξωτερικού, ακολουθούν τις απαραίτητες προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης για τον περιορισμό χρήσης βλαβερών ουσιών (pb free κτλ.).


Επεξεργασία

Η επεξεργασία εκτελείται σε αυτόματες γραμμές παραγωγής , χρησιμοποιούνται πολυκέφαλα προγραμματιζόμενα CNC τρυπάνια για την ακρίβεια στην διάτρηση, την κοπή με router σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχήματος του κυκλώματος (κύκλος, σχισμές, γωνίες κτλ.), καθώς και την χάραξη (scoring) σε πάνελ για την τελική κοπή με σκοπό την ευκολότερη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων.


Υπηρεσίες

Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες ότι αφορά:

- τη μελέτη και την σχεδίαση ηλεκτρονικού σχεδίου,

- τη βελτίωση θεωρητικού σχεδίου,

- stencil.
Γρήγορη εξυπηρέτηση και προσιτό κόστος υπηρεσιών για μικρές και μεγάλες ποσότητες.